Дојран

Температура: 16°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 33186.62 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

26.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  17°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  18°
облачно

сабота

30.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  19°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  19°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  18°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  20°
врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  20°
врнежи и грмежи