Дојран

Температура: 10°
Влажност: 67%
Атм. притисок: 33017.30 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

21.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
повремени врнежи

петок

23.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
повремени врнежи

сабота

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
умерено облачно