Дојран

Температура: -2°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 19.01.2018 08:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

19.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
претежно сончево

утре

20.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
умерено облачно