Дојран

Температура: 18°
Влажност: 51%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

17.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  18°
претежно облачно

утре

18.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
локални врнежи и грмежи