Дојран

Температура:
Влажност: 64%
Атм. притисок: 33491.40 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

24.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно сончево

утре

25.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-4°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  |  11°
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно