Дојран

Температура: 21°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 33355.94 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

23.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  23°
сончево

утре

24.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  24°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
14°  |  23°
облачно

вторник

26.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  22°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  23°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  22°
умерено облачно