Дојран

Температура: 22°
Влажност: 43%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

24.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  25°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  23°
облачно

вторник

26.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  24°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
14°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  21°
умерено облачно