Дојран

Температура:
Влажност: 62%
Атм. притисок: 33254.35 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

20.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно сончево

утре

21.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно сончево

четврток

22.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
сончево

петок

23.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

24.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
умерено облачно

недела

25.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

26.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

27.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
умерено облачно

среда

28.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

29.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно