Дојран

Температура: 16°
Влажност: 51%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

21.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

22.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  24°
претежно сончево

недела

23.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

понеделник

24.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
претежно облачно

вторник

25.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

среда

26.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
локални врнежи

четврток

27.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  23°
локални врнежи

петок

28.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

сабота

29.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  22°
претежно облачно

недела

30.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  21°
умерено облачно