Дојран

Температура:
Влажност: 100%
Атм. притисок: 32881.85 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

26.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 

утре

27.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-11°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 

сабота

03.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
претежно облачно