Дојран

Температура: 23°
Влажност: 31%
Атм. притисок: 33017.30 hPa
Ветар: 40.23 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 21.09.2017 16:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

21.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
претежно сончево

утре

22.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  21°
претежно сончево

сабота

23.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  24°
претежно сончево

недела

24.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  23°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  22°
претежно облачно