Дојран

Температура:
Влажност: 75%
Атм. притисок: 33254.35 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 27.04.2017 05:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

27.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

28.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  26°
претежно облачно

сабота

29.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  23°
облачно

недела

30.04
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  23°
умерено облачно

понеделник

01.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  24°
претежно сончево

вторник

02.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  25°
претежно сончево

среда

03.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
14°  |  26°
умерено облачно

четврток

04.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  25°
умерено облачно

петок

05.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
13°  |  24°
повремени врнежи

сабота

06.05
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  23°
умерено облачно