Дојран

Температура: 19°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 32983.44 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

28.07
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
18°  |  28°
сончево

утре

29.07
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
17°  |  33°
сончево

недела

30.07
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
16°  |  34°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
18°  |  34°
сончево

вторник

01.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
20°  |  33°
сончево

среда

02.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
20°  |  32°
сончево

четврток

03.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
19°  |  33°
сончево

петок

04.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
20°  |  34°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
20°  |  33°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
19°  |  35°
претежно сончево