Дојран

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 33355.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

25.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

петок

01.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
умерено облачно

понеделник

04.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
умерено облачно