Дојран

Температура: 14°
Влажност: 68%
Атм. притисок: 33085.03 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

01.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

утре

02.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

недела

03.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
облачно

понеделник

04.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  19°
облачно

вторник

05.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  19°
претежно облачно

среда

06.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

четврток

07.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
11°  |  18°
локални врнежи

петок

08.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  21°
повремени врнежи

сабота

09.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

10.06
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
12°  |  21°
умерено облачно