Дојран

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 33152.76 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

18.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 

утре

19.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-1°  | 
претежно сончево

среда

20.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-5°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-6°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-6°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-3°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
-4°  | 
претежно сончево