Дојран

Температура: 11°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 32746.39 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Дојран е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојран

денес

19.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 | 
снег

сабота

24.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  10°
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  12°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Дојран - Временска прогноза за Дојрантемпература:
 |  14°
умерено облачно