Гевгелија

Температура:
Влажност: 68%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

18.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

19.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

среда

20.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-3°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-5°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-5°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево