Гевгелија

Температура: 11°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

29.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

30.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  25°
умерено облачно

недела

31.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
облачно

понеделник

01.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

02.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

03.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  21°
умерено облачно

четврток

04.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

петок

05.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

06.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

07.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
умерено облачно