Гевгелија

Температура: 11°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

14.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

15.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  25°
умерено облачно

недела

16.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
облачно

понеделник

17.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

18.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

19.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  21°
умерено облачно

четврток

20.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

петок

21.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

22.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

23.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
умерено облачно