Гевгелија

Температура: 11°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

27.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

28.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  25°
умерено облачно

недела

29.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
облачно

понеделник

30.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

01.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

02.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  21°
умерено облачно

четврток

03.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

петок

04.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

05.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

06.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
умерено облачно