Гевгелија

Температура:
Влажност: 84%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

16.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

18.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно