Гевгелија

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 33085.03 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

21.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

22.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

23.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-3°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-3°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
претежно сончево