Гевгелија

Температура: 26°
Влажност: 26%
Атм. притисок: 33491.40 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 22.10.2017 15:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

22.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  26°
умерено облачно

утре

23.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
локални врнежи и грмежи

вторник

24.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  16°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  18°
претежно сончево

петок

27.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  19°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  18°
претежно сончево