Гевгелија

Температура: 20°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

26.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  21°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  23°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  19°
облачно

сабота

30.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  22°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  21°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
врнежи и грмежи