Гевгелија

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 33389.81 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

21.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  16°
локални врнежи

утре

22.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

23.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

24.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  17°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  18°
умерено облачно