Гевгелија

Температура: -3°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 33491.40 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 19.01.2018 08:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

19.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-3°  |  10°
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

23.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
умерено облачно