Гевгелија

Температура: 19°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 33051.17 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

17.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  20°
претежно облачно

утре

18.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  17°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  16°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
локални врнежи