Гевгелија

Температура: 11°
Влажност: 82%
Атм. притисок: 33457.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

17.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  25°
претежно сончево

утре

18.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  25°
умерено облачно

недела

19.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
облачно

понеделник

20.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
облачно

вторник

21.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

22.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  21°
умерено облачно

четврток

23.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

петок

24.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

25.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

26.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  21°
умерено облачно