Гевгелија

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

19.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
снег

вторник

27.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно