Гевгелија

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 33322.08 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

26.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-8°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

вторник

06.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
претежно облачно