Гевгелија

Температура:
Влажност: 81%
Атм. притисок: 33660.72 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

23.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  16°
сончево

утре

24.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
претежно облачно