Гевгелија

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 33355.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 22.02.2018 14:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

22.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

23.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  12°
облачно

сабота

24.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

25.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 

понеделник

26.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 

вторник

27.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 

среда

28.02
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-4°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
претежно облачно