Гевгелија

Температура: 26°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 33660.72 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

24.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  27°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  25°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  25°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  26°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
14°  |  19°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  22°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  22°
умерено облачно