Гевгелија

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

20.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
локални врнежи

утре

21.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
-2°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 | 
умерено облачно