Гевгелија

Температура: 23°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 33728.44 hPa
Ветар: 40.23 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

23.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  25°
сончево

утре

24.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  26°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
14°  |  23°
облачно

вторник

26.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  24°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  24°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  22°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  23°
претежно облачно