Гевгелија

Температура: 23°
Влажност: 32%
Атм. притисок: 33389.81 hPa
Ветар: 57.93 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 21.09.2017 16:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

21.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
14°  |  26°
претежно сончево

утре

22.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  23°
претежно сончево

сабота

23.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  26°
претежно сончево

недела

24.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
15°  |  25°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  27°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  26°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  23°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  22°
претежно облачно