Гевгелија

Температура: 32°
Влажност: 40%
Атм. притисок: 33389.81 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

26.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
13°  |  37°
врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
20°  |  36°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
19°  |  35°
сончево

четврток

29.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  37°
локални врнежи и грмежи

петок

30.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
19°  |  40°
сончево

сабота

01.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
22°  |  40°
сончево

недела

02.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
22°  |  37°
сончево

понеделник

03.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
21°  |  33°
сончево

вторник

04.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  30°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  31°
претежно сончево