Гевгелија

Температура: 24°
Влажност: 48%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 21.08.2017 06:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

21.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
20°  |  29°
повремени врнежи

утре

22.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  28°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
15°  |  31°
сончево

четврток

24.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
14°  |  31°
сончево

петок

25.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
15°  |  32°
сончево

сабота

26.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  36°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  35°
сончево

вторник

29.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
18°  |  35°
сончево

среда

30.08
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
19°  |  32°
сончево