Гевгелија

Температура: 21°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 33660.72 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

29.05
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
12°  |  26°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
11°  |  30°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
14°  |  31°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  30°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
17°  |  24°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  25°
врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  26°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
15°  |  26°
умерено облачно