Гевгелија

Температура:
Влажност: 58%
Атм. притисок: 33660.72 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Гевгелија е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелија

денес

20.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

21.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
претежно сончево

среда

22.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
сончево

петок

24.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  14°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Гевгелија - Временска прогноза за Гевгелијатемпература:
 |  12°
претежно облачно