Гостивар

Температура: -1°
Влажност: 93%
Атм. притисок: 30274.33 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

18.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  |  -1°
претежно облачно

среда

20.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно

четврток

21.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-10°  |  -2°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-10°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  |  11°
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
умерено облачно