Гостивар

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 30071.14 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

20.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
претежно облачно

понеделник

29.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно