Гостивар

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 29698.64 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

17.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
снег

петок

19.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно