Гостивар

Температура: -3°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 29766.37 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

24.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
облачно

утре

25.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 

понеделник

26.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

вторник

27.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  19°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  19°
умерено облачно