Гостивар

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 

утре

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  | 
снег

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-11°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно