Гостивар

Температура: -7°
Влажност: 79%
Атм. притисок: 29969.55 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

26.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  |  -2°
снег

утре

27.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  |  -1°
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-8°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

сабота

03.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
облачно

недела

04.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

05.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
локални врнежи

среда

07.03
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  12°
претежно облачно