Гостивар

Температура:
Влажност: 80%
Атм. притисок: 30511.37 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

24.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  |  11°
претежно облачно

утре

25.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  11°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

вторник

28.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

петок

01.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

недела

03.12
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |