Гостивар

Температура: 18°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 30545.24 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

23.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  22°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  21°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  18°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 |  23°
претежно облачно