Гостивар

Температура:
Влажност: 79%
Атм. притисок: 30172.73 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Гостивар е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивар

денес

16.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-3°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Гостивар - Временска прогноза за Гостивартемпература:
-5°  | 
умерено облачно